Polestar 2, de Chinees-Zweedse krachtpatser

Toyota reparatie

Het merk Polestar werd in 2017 opgericht door een samenwerking tussen Volvo en Geely Holding. De Polestar 2 is een zeer fraaie elektrische fastback. Een fastback is een styling kenmerk dat aangeeft dat de achterzijde van de auto een enkele helling heeft vanaf het dak tot aan de achterkant. De Polestar 2 is de eerste echte elektrische auto van dit merk. Gebouwd als combinatie tussen een SUV en een sedan. Zijn voorganger, de Polestar 1 is een plug-in hybride coupé. Qua veiligheid zijn veel Volvo innovaties verwerkt en is deze auto uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologie en geavanceerde assistentiesystemen. Omdat de Polestar 2 volledig elektrisch is bereikt deze een veel bredere markt en zullen we deze auto ook veel vaker gaan zien dan de Polestar 1.

Technische details Polestar 2

De vijfdeurs Polestar beschikt over een 78 kWh batterij. De elektromotoren van de Polestar leveren een vermogen van maar liefst 408 PK. Daarmee kan de Polestar in minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km per uur accelereren. Zijn topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur. De actieradius van de Polestar zit rond de 500 kilometer wat hem tot een serieuze concurrent maakt van de Tesla. Een Polestar kopen gaat niet lukken via een dealer. Alleen online bestellingen worden geaccepteerd. 

De ervaring van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is een totaal nieuwe ervaring. Veel stiller, duurzamer en bovendien schoner voor het milieu. Bovendien zijn auto’s als de Polestar 2 uitgerust met allerlei innovatieve technologie zoals bijvoorbeeld het autorijden met slechts één pedaal. Elektrisch rijden is bovendien een stuk goedkoper. Stroom kost immers veel minder dan benzine. Zo bespaar je al snel honderden euro’s aan brandstofkosten. Elektrische auto’s hebben daarnaast veel minder onderhoud nodig dan benzine of dieselauto’s. Wanneer u uw Polestar 2 kan opladen via uw eigen privé oplaadpaal op het bedrijf is dat de meest voordelige optie.

Polestar 2 beschikbaar voor zakelijke lease

De launch editie van de Polestar 2 krijgt een prijskaartje van bijna 60.000 euro. De vanafprijs is gesteld op een kleine 40.000 euro. Geen bedragen die iedereen zo maar in de kast heeft liggen. Gelukkig is deze innovatieve elektrische auto ook beschikbaar voor zakelijke lease. Extra voordelig is bovendien dat de auto dan nog beschikbaar is met slechts 8% bijtelling. Wanneer u een Polestar 2 leaset kan dat vanaf 739 per maand.

Leasen aantrekkelijk

Het leasen van elektrische auto’s is zeer aantrekkelijk, zeker voor bedrijven. De overheid beloont het rijden in een elektrische auto door de belasting te verminderen. Daarnaast rijdt u de Polestar 2 tegen een vast maandelijks bedrag. De enige kosten die u daarnaast nog betaald zijn de kosten voor het opladen. In het leasecontract zitten belasting, verzekering, afschrijving en onderhoudskosten al verwerkt.

Meer informatie over laadpalen? Kijk op Yeetpower.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *