Liefhebber van snelheid? Lees deze blog!

Ben jij echt een liefhebber van snelheid? Gaat jouw hart sneller kloppen van ronkende motoren? In deze blog gaan we in op een aantal dingen die kunt doen als liefhebber van motoren. 

  1. Je eigen motor

Wat is er mooier dan het bezitten van een eigen motor? Door een eigen motor aan te schaffen, kun je altijd genieten van de ultieme vrijheid. Ga op een mooie zomerse dag op pad met je motor en ontdek de mooie plekken in Nederland of in het buitenland. Een motor kopen hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je voor een motor occasion gaat. 

  1. F1 Sim racen 

Heb jij (net als veel andere Nederlanders) op het puntje van je stoel gezeten tijdens de race in Abu Dhabi? Hier nam Max Verstappen het op tegen Lewis Hamilton. Op het nippertje wist Max de wedstrijd te winnen, waardoor hij wereldkampioen werd. Ben jij benieuwd hoe het is om in een Formule 1 auto te racen? Ga dan eens naar Utrecht toe. Hier vind je ‘The Official F1 Racing Centre’. Je oefent eerst (tijdens de vrije training), vervolgens ga je je kwalificeren en tot slot neem je het op tegen andere racers. Lukt het jou om als eerst te finishen? 

  1. MotoGP

Regent het buiten en heb je geen zin om zelf een rondje met de motor weg te gaan? Maar wil je toch genieten van ronkende motoren? Dan slinger je jouw Playstation of Xbox aan. In het spel ‘MotoGP’ waan je je een professioneel motorracer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *