Grootste speler op de markt

motor

Niet voor niets gaan ieder jaar weer de meeste HJC helmen wereldwijd over de toonbank heen, maar liefst twee miljoen helmen worden er jaar na jaar geproduceerd. In Korea de hoofdvestiging worden de helmen van A tot Z gemaakt, in China en Vietnam worden ook onderdelen vervaardigt van het merk. Iedere dag weer zijn 50 ingenieurs bezig om de koploper te blijven op het gebied van helmen, vernieuwingen worden continu doorgevoerd om in de top te blijven staan.

Unieke windtunnel

Wind is voor een helm belangrijk, om precies te weten welk geluid er door een helm heen gaat en natuurlijk de weerstand die door een motorrijder wordt ervaren. Bij HJC helmen hebben ze voor de ontwikkelingen van helmen een eigen windtunnel, op deze manier kan er uitstekend ingespeeld worden op de beleving van een rijder. Maar de veiligheid van de helmen wordt ook steeds beter, de schaal van de helm wordt steeds innovatiever samengesteld om de veiligheid te vergroten.

hjc helmen

Veilig en vertrouwd een helm kopen

Wil je ook gebruik maken van de nummer één onder de motorhelmen? Bij voordeelhelmen.nl kun je vertrouwd en op een veilige manier HJC helmen kopen. Naast online bestellen in de webshop, ben je natuurlijk ook welkom in de winkel om een helm te passen en de kwaliteit met eigen ogen te aanschouwen. Bestellen in de webshop kan ook, om vervolgens je helm op te halen in het filiaal. Op deze manier weet je zeker dat je snel kunt genieten van je helm, en heb je altijd de goede maat helm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *