Externe achteruitrijcamera

achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is geen overbodige luxe deze tijd. Het is heel fijn om te kunnen zien wat er achter je gebeurt als je achteruit rijd. Zeker als je een wat grotere auto hebt kun niet zien wat er in de dode hoek zit of direct achter jouw auto. Er is alleen een probleem. Lang niet iedere auto heeft een achteruitrijcamera, maar dit wilt natuurlijk niet zeggen dat je geen camera achterop jouw auto kunt zetten. Je kunt namelijk apart een camera kopen bij All Car Products. Deze kun je zelf installeren in de auto. Zo heb je binnen een aantal minuten een achteruitrijcamera voor een eerlijke prijs.

All Car Products

Monteren op de auto

Een camera installeren op een auto is niet iets wat je dagelijks doet. Gelukkig kun je deze camera’s heel eenvoudig monteren op de achterbumper van de auto. Zo kun je hem achter de bumper verbergen en dus mooi wegwerken. Zo valt het niet op dat er een camera achterop jouw auto hangt, maar je hebt er wel een. Er zijn een aantal verschillende tussen de cameras.

Verschillende cameras

In de prijs van de verschillende camera’s zit een groot verschil. Dit heeft ook een reden. Ten eerste scheelt het in de kwaliteit van de camera’s. Niet alleen het beeldkwaliteit, maar ook de bouwkwaliteit van de camera verschilt per prijsklasse. Verder is er nog een heel groot verschil, namelijk de kijkhoek van de camera. Op de ene camera kun je veel meer zien dan op de andere en daar merk je natuurlijk het meest van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *