Een duidelijk overzicht van jouw wagenpark

Jouw personeel is altijd onderweg. Zorge ervoor dat alles geleverd wordt en dat eigenlijk alles via de weg met elkaar verbonden is. Maar dan is het voor jou, als baas zijnde, wel zo fijn wanneer jij een goed overzicht hebt van hoe alles zit en waar iedereen zich bevindt. Vooral ook wanneer jij nog last minute een klus kan aannemen en je geen flauw idee hebt hoeveel wagens jij nog op jouw wagenpark hebt staan n zo ook de beschikbare mensen. Want jij wilt natuurlijk ook zo goed mogelijk geld verdienen en jouw personeel aan het werk houden.

 

Hoe krijg jij meer overzicht over jouw wagenpark?

Met bijvoorbeeld een gps tracker auto systeem kan jij jouw wagenpark goed onder ogen krijgen. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.

 

In jouw wagenpark heb je natuurlijk veel verschillende vrachtwagens en andere voertuigen staan die negen van de tien keer altijd op de weg zijn te vinden. Maar op sommige momenten is het ook zo dat een paar wagens op het wagenpark te vinden zijn. Dit kan te maken hebben met vrije dagen, vakanties of misschien wel weinig werk. En in het geval van het laatste, daar wil jij dan natuurlijk zo snel mogelijk verandering in brengen. 

 

Want wanneer er wagens zijn, en dus ook personeel, dat eigenlijk niets aan het doen is, dan wil jij ze zo snel mogelijk aan het werk zetten. Vooral wanneer er last minute klussen die binnen komen en je die graag wilt aannemen. Maar dan moet je wel weten hoe jouw wagenpark eruit ziet. En met de gps tracker kan jij dat doen. Met een duidelijk schema welke er beschikbaar zijn en ook welke niet, ook al staan ze op het park door bijvoorbeeld die vrije dagen of vakanties. Maar wanneer jij ziet dat er een paar wagens zijn die niet gebruikt worden maar wel beschikbaar zijn, dan wil jij die gelijk de weg op sturen natuurlijk. En daar kan dit systeem je bij helpen. Ook kan je zien welke wagens alweer bijna terug zijn en eventueel nog in te zetten zijn. Of die je op de terug weg ergens langs kan laten rijden. Je hebt zo een goed overzicht waar welke wagen is en hoe het ervoor staat. En dat is fijn als baas zijnde om zo nieuwe klussen aan te nemen of te kijken hoe bepaalde klussen er voor staan. Dat is natuurlijk ook wel eens fijn om te weten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *