De Dolly Bakfiets

Dolly Elektrische bakfiets

De Dolly Elektrische bakfiets maakt fietsen niet alleen maar leuker, maar ook makkelijker. De Dolly Elektrische bakfietsen worden naar wens uitgerust en bieden voor ieder wat. Voorheen was het mee moeten sjouwen van alle bagage en het zweten na een fietsrit één van de grootste bezwaren om de fiets te laten staan. Met de Dolly Elektrische Bakfiets is dat verleden tijd. Deze elektrische bakfiets is uitgerust met verschillende motor opties, meerdere versnellingen en een snelheid tot 25 kilometer per uur is zweten verleden tijd.

Dolly Elektrische bakfiets

Dolly’s Duurzame Bak

Dolly Elektrische bakfietsen stel je zelf samen en wordt aangeboden in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn de kunststof bakken van Dolly duurzaam en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor gaan de bakken nog langer mee, maar blijven ze ook jarenlang mooi. Met de dubbele wanden van de Dolly Elektrische bakfiets jouw inhoud veilig en droog. De bakfietsen van Dolly hebben zitplekken voor maar liefst 3 kinderen en een draagkracht van 80kg, waardoor je zelfs de kinderen veilig kunt vervoeren met de elektrische bakfiets.

Ethisch Verantwoord

Wanneer je een fiets koopt bij Dolly, kies je niet alleen voor een duurzame fiets, maar ook voor een ethisch verantwoordelijke fiets. Dolly doet mee aan een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming en heeft meerdere werkplekken gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier krijgen werknemers die normaal geen plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden, toch nog de mogelijkheid om te werken. Hierdoor blijven zij meedraaien in de maatschappij en worden hun lange termijn kansen vergroot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *