De bakfiets is jouw nieuwe vervoersmiddel!

Gezinnen richten zich steeds meer op het voortbestaan van de aarde en de toekomst van onze planeet. Daarbij hoort ook het minderen van het gebruik van de auto. Hiervoor is een elektrische bakfiets een ideale oplossing. Door de bak voorop is er uitermate veel ruimte en daarnaast fiets dit model ook erg comfortabel. De bakfiets gaat in ons land al een tijdje mee. Uiteraard fietsen wij in Nederlands allemaal erg graag en de bakfiets was hierin een prima oplossing om ook met de kinderen makkelijk op stap te kunnen, voor welke gelegenheid dan ook. Door het formaat van de bak kunnen eventuele tassen en andere spullen ook in de bak geplaatst worden, zodat alles op de juiste manier vervoerd kan worden zonder dat de auto gebruikt hoeft te worden. 

 

Voor elke gelegenheid

De elektrische bakfiets is te gebruiken voor elke mogelijke gelegenheid. Gaat het hele gezin in het weekend op stap naar bijvoorbeeld het park of het strand? Alle benodigde snacks, drankjes en eventuele paraplus of kleding passen makkelijk in de tas. De tas kan vervolgens prima in de bakfiets meegenomen worden. Ook als de kinderen in de bakfiets zitten kunnen er nog makkelijk andere spullen gebracht worden door de aanwezige ruimte in de bak van de fiets. Wanneer het hele gezin naar een verjaardag gaat kan ook alles simpel en snel met de bakfiets worden vervoerd. Zowel de kinderen als de cadeautjes kunnen in de bak van de fiets, zodat er niet ook nog eens tassen op de fiets gehangen hoeven te worden, wel zo makkelijk dus. Ook als er een huisdier in het gezin aanwezig is kan deze in de bak vervoerd worden. Zo kan men makkelijk op stap gaan met de hond naar het bos, zonder dat hiervoor de auto gebruikt hoeft te worden. 

 

En goed voor het milieu

Een groot voordeel van een elektrische bakfiets, is dat de auto een stuk minder gebruikt zal gaan worden. Naast het feit dat hiermee veel benzine bespaard zal worden, is het ook nog eens een stuk beter voor het milieu om voor de fiets te kiezen. Voor zowel recreatieve tripjes als een dagelijks stadse rit naar bijvoorbeeld de supermarkt kan de bakfiets worden gepakt. Door de elektrische variant gaat het fietsen nog gemakkelijker waardoor er door weer en wind gefietst kan worden. Voor elk gezin is de bakfiets dus een perfecte aanwinst die ook nog eens kosten van de auto zal schelen. De auto zal namelijk een stuk minder gebruikt hoeven te worden, aangezien alles en iedereen in de bakfiets zal passen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *